Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 14:49

Султан Ібрагімов більше не хоче виходити на ринг?

Султан Ібрагімов більше не хоче виходити на ринг?

Голова промоутерської компанії Seminole Warriors Boxing Леон Маргулес, який займається справами екс-чемпіона світу за версією WBO у суперважкій вазі росіянина Султана Ібрагімова висловив думку, що Султану зараз просто нецікавий бокс.

"Я так розумію, Султан сам просто не хоче виходити у ринг, от і все. Ви краще у нього самі запитайте. Я з Султаном зараз взагалі не спілкуюся. Він у Росії, наскільки я знаю. Чим він там займається, я теж без поняття. Я запропонував Султану провести поєдинок за другий рядок рейтингу IBF. Але конкретної відповіді від нього не отримав. Таке відчуття, що йому тепер взагалі більше нічого не потрібно. У чому ж причина? Мені здається, що для Султана головним було заробити для себе якомога більше грошей. Як видно, він досяг своєї мети. Навіщо йому тепер боксувати?".

"IBF - єдина організація, де Султан може поборотися за чемпіонський титул, але, здається, мені це потрібно більше, ніж йому. Султан був чемпіоном світу. Я вірю у те, що він може повернути собі це звання. Але якщо сам цього захоче. На його б місці я б поквапився, оскільки він далеко не молодий", - підсумував промоутер.

Останнім матчем 33-річного росіянина був програний об"єднувальний бій за титул чемпіонів світу за версіями IBF, IBO, і WBO, який пройшов 23 лютого 2008 року.

Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Султан Ібрагімов більше не хоче виходити на ринг?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути