Ексклюзиви
пʼятниця, 25 липня 2008 12:01

Вітренківці з прапорами кидались за "натовцями" у воду (ФОТО)
7

Активісти ПСПУ намагалися не допустити висадку десанту, яка проходить в рамках українсько-американських військово-морських навчань із запрошенням інших країн "Сі Бриз - 2008" в селищі Новоозерне (Крим).

Фото УНІАН

Антинатовський наметовий табір розгорнутий не тільки в районі Новоозерного на побережжі озера Донузлав, але і в Сімферополі. Крім того, агітпости встановлено на трасі Чорноморське-Євпаторія, Армянськ-Сімферополь, Керч-Сімферополь.

При цьому депутат кримського парламенту, лідер прогресивних соціалістів Криму стверджує, що Новоозерне не було внесене до закону про допуск військ на територію України, і вважає акції ПСПУ захистом Конституції.

Окрім ПСПУ в акції протесту в районі озера Донузлав беруть участь активісти партії "Руський блок" і Російської громади Криму.

Начальник об"єднаного прес-центру міжнародних навчань "Сі Бриз-2008" повідомляє, що кримська фаза навчань проходить за планом.

"Військові виконують свої завдання, а те, що хтось там висловлює свою позицію, - це вже інше питання. Ми виконуємо свої завдання, не відступаємо від них ані на крок", - підкреслив начальник об"єднаного прес-центру, коментуючи акції і висловлювання "антинатовців".

Цього року маневри "Сі Бриз-2008", які традиційно проводяться у рамках програми НАТО "Партнерство заради миру", триватимуть до 28 липня.

Зараз ви читаєте новину «Вітренківці з прапорами кидались за "натовцями" у воду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути