Ексклюзиви
середа, 23 липня 2008 15:30

Мельниченко натякнув на "кучмізм" посла США Тейлора

Мельниченко натякнув на "кучмізм" посла США Тейлора
Екс-майор Микола Мельниченко запевняє, що американські спецслужби знають, де знаходиться Олексій Пукач. Він є одним із основних фігурантів у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Про це Мельниченко повідомив під час прес-конференції під назвою "Чому Америка покриває Пукача і Кучму?".

Екс-майор висловив стурбованість тим, що уряд Сполучених штатів Америки відмовився проводити експертизу пишучих пристроїв та плівок. Ними він записував розмови колишнього президента Леоніда Кучму. Розповідає, що на початку липня представники Генеральної прокуратури і посольства США провели зустріч. Після цього з"явилася заява американського уряду, що вони не проводитимуть експертизу пишучих пристроїв та плівок. Говорить, що раніше американці обіцяли це зробити. Не розуміє причини зміни позиції.

"Я не хочу вірити в те що моїм президентом Ющенком керує уряд США, а уряду США надає недостовірну інформацію американський посол в Україні Уїльям Тейлор після досить частих зустрічей із Кучмою. Я не хочу вірити в те що зараз де-факто Україною керує Кучма", - говорить він.

"Моя позиція, якщо американське ФБР не буде виконувати ті обіцянки, які давало раніше, я все зроблю для того, щоб Україна не вступила в НАТО", - пригрозив екс-майор. "Газета по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко натякнув на "кучмізм" посла США Тейлора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути