пʼятниця, 18 липня 2008 08:32

Ващук виступатиме у "Львові" рік

Ващук виступатиме у "Львові" рік

В неділю на полі львівського стадіону "Україна" у форвардів "Шахтаря" може скластися враження, що вони, як і у вівторок у Полтаві, знову грають з київським "Динамо". Ця думка напевно у них з"явиться, коли вони побачать, хто цементує оборону їх суперника - дебютанта вищого дивізіону ФК "Львів". Ряди новачка чемпіонату України поповнив багаторічний капітан і захисник "Динамо" Владислав Ващук.

Після того, як у Влада закінчився контракт з Ігорем Суркісом, він, здавалося, продовжить виступи у "Чорноморці". Клубі, який претендує на участь в єврокубках, тим більше, кольори якого Ващук уже захищав перед своїм другим приходом у "Динамо". Влада бачили, як він тренувався на базі одеситів, і говорили, що укладення контракту - питання часу. Але другого пришестя в "Чорноморець" не відбулося.

А в четвер учасник Кубка світу-2006 з"явився у "Львові", з яким увечері вже провів тренування.

- Вже вирішено, що Ващук виступатиме в нашій команді один рік. Знаю, що він може зіграти на позиції опорного півзахисника, але планую використовувати його в центрі оборони, - сказав під час тренування наставник львів"ян Степан Юрчишин.

"Львову" прогнозують швидке повернення в першу лігу. Проте сама команда розраховує потрапити в десятку. Бюджет клубу, за словами його президента Юрія Кіндзерського, складає 5 мільйонів доларів.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ващук виступатиме у "Львові" рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути