Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 15:21

У "Модному кварталі" купують прикраси із зерен

На столичній вул. Межигірській, 12/25 відкрили магазин аксесуарів "Модний квартал". Тут можна купити аксесуари й біжутерію з Франції та Південної Кореї. Із серпня продаватимуть хустинки на шию, сумки й рукавички.

— До складу сплаву біжутерії входить срібло, — пояснює Олександр Простаков, 47 років, офіційний представник фірми, яка продає прикраси. — Дизайн незвичайний, здебільшого ексклюзивний, але ціни невисокі.

Сережок у "Модному кварталі" близько 150 видів, коштують від 27 грн. Довгі сережки від франко-італійської фірми "Дольче Віта" віддають за 79 грн. Вони прикрашені камінцями Сваровські. Сріблясте кольє з кулоном у формі дерева й листочками по довжині виробу коштує 230 грн.

У магазині є приблизно 40 різновидів шпильок із застібкою-автомат ціною від 37 грн. Обручі на каркасній основі шириною від 0,8 до 5,5 мм та м"які пов"язки коштують від 10 грн.

Серед пластмасових і керамічних намист є вироби із зерен Середземноморської Люмбанти, висушених квітів і коробочок фруктових плодів від 45 грн.

Зараз ви читаєте новину «У "Модному кварталі" купують прикраси із зерен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути