Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 15:43

У мережі "Супер ікс" купують стоковий одяг

— Уже не перший рік купую одяг у мережі магазинів "Супер ікс", — розповідає киянка Тетяна Фортунова, 24 роки. — Як на мене, найбільший вибір товару старих колекцій у магазині на Саксаганського.

У столичному стоковому магазині на вул. Саксаганського, 109/20 представлено одяг для чоловіків і жінок торговельних марок "Міс сиксти", "Дизель", "Ліі", "Пімкі".

Тетяна Фортунова вибирає трикотажну футболку зі шнурівкою на спині за 85 грн, приталений сарафан зі спідницею-кльош, довжину якої фіксують шнурівкою, за 170 грн та джинсові короткі шорти за 65 грн. Речі несе до примірочної.

— На шортах зависока талія, на літо не хочу такі, — віддає жінка виріб продавцеві-консультанту. — А от майку візьму — вона пасуватиме до джинсів і до спідниць.

На стелажах магазину висять чоловічі та жіночі джинси від 120 грн, бавовняні сорочки від 95 грн та светри з довгим рукавом за 70.

Зараз ви читаєте новину «У мережі "Супер ікс" купують стоковий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути