Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 16:38

У БЮТ натякають, що Ющенко затіяв державний переворот

"Кучма відпочиває з тими повноваженнями, які має Ющенко. Це узурпація влади однією особою. Європа немає впливу на Президента України, окрім Росії. Президент йде на поводу Ахметова і Партії регіонів, взамін на підтримку його на другий президентський термін на Сході України".

Про це 24 червня заявив журналістам Івано-Франківщини під час прес-конференції народний депутат України від фракції БЮТ Дмитро Шлемко, повідомляє ZIK.

За його словами, не випадково Онопенко заявив про державний переворот, Президент хоче прибрати до своїх рук суди.

Також нардеп Шлемко зазначив, що Президент ветує усі антиінфляційні закони Уряду Юлії Тимошенко. Мовляв, 30 мільярдів цьогорічних надходжень до державного бюджету йому мало, треба 40.

На запитання, чи не є це платою Юлії Володимирівні за одіозний закон про Кабмін, за який вона свого часу проголосувала, наперекір партнерам з "Нашої України", Дмитро Шлемко зазначив: "Це був наш мужній вчинок у 2004 році. Ми проголосувати за цей закон, продемонструвавши свою відкритість. Це свого роду розплата. Кабмін безправний, він підпорядкований усім, навіть РНБО".

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ натякають, що Ющенко затіяв державний переворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути