Ексклюзиви
субота, 21 червня 2008 16:20

РНБО збирається роздробити "Нафтогаз" на частини

Рада національної безпеки і оборони України ініціює реструктуризацію НАК "Нафтогаз України", що припускає дроблення НАК на декілька компаній, повідомляє "Дзеркало тижня".

У проекті рішення РНБО йдеться про "бездіяльність і нездатність" нинішнього уряду України впоратися з фінансовими проблемами НАК "Нафтогаз України".

У зв"язку з цим РНБО пропонує до 1 вересня "провести аналіз діяльності НАК "Нафтогаз України" на предмет виконання нею статутних функцій і завдань... підготувати пропозиції щодо вдосконалення правових основ діяльності... розмежувати видобуток, транспортування, розподіл і поставку природного газу як окремих видів діяльності".

Проект рішення щодо фінансової стабілізації НАК "Нафтогаз України" і дій Кабміну в цій сфері передбачалося винести на засідання РНБО у п"ятницю, але в останній момент розгляд цього питання було відкладено, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «РНБО збирається роздробити "Нафтогаз" на частини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути