Ексклюзиви
субота, 21 червня 2008 10:24

Донька та зять Тимошенко після бійки потрапили до міліції

Донька та зять Тимошенко після бійки потрапили до міліції
Донька та зять прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко потрапили в міліцію, стверджує газета "Сегодня" з посиланням на очевидців.

За словами очевидців, зять Леді Ю, британський музикант Шон Карр побив в Одесі двох бійців внутрішніх військ, які охороняли в"їзд на пляж Ланжерон з парку Шевченка. Інцидент стався у п"ятницю о 22:15.

Євгенія Тимошенко і Шон Карр намагалися проїхати на пляж на мотоциклі в супроводі ще трьох "екіпажів" із двох людей кожний. Вони, вочевидь, брали участь у Гоблін байк-шоу, що зараз проходить в Одесі.

Дорога до моря була перекрита шлагбаумом, тому що в"їзд на трасу здоров"я, що йде вздовж берега, на машинах заборонено. Пускають тільки велосипедистів - для них біля шлагбаума залишили невеликий проїзд. Тут постійно чергує наряд із 2-3 бійців внутрішніх військ.

Коли вони відмовилися підняти для Шона шлагбаум, той накинувся на них із кулаками. Байкери, угледівши бійку, пригрозили підняти "гоблінів", мовляв, ті прийдуть і швидко все рознесуть. За словами свідків, від хлопців було чути спиртним.

Як кажуть очевидці, двоє хлопців із внутрішніх військ отримали травми, у них синці на тілі. Закінчилася справа тим, що Карру заламали руки та повели у відділок міліції. При цьому він голосно сварився російською. Євгенія пішла за ним у відділок. Мотоцикл на якийсь час залишився біля шлагбаума, потім його, вочевидь, забрав хтось із знайомих Шона.

На місце відразу з"їхалося міліцейське начальство, зами мера Одеси Вахтанг Убірія та Михайло Кучук і трохи депутатів міськради. Один із них, бютівець Георгій Селянин заявив кореспондентові "Сегодня", що нічого не трапилося. На місці подій на той час зібралося безліч журналістів.

Через деякий час після того, як Євгенія й Шон потрапили у відділок, у будинку виключили світло, о 00:15 відділок взагалі закрили. Від нього на великій швидкості від"їхала "Газель" із написом "Міліція", за нею попрямувала "Газель" з номерами Держохорони. Близько 00:30 Шона Карра відвезли з міліції на "Газелі" одеського Дельфінарія, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Донька та зять Тимошенко після бійки потрапили до міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути