четвер, 19 червня 2008 09:05

Черномирдіна замінить Лужков

Черномирдіна замінить Лужков
Російське керівництво серед претендентів на посаду посла РФ в Україні розглядає кандидатуру мера Москви Юрія Лужкова, оголошеного персоною нон грата в Україні, повідомляє інтернет-видання From-UА.Com.

Як зазначає інтернет-видання from-ua.com, джерело в мерії Москви повідомило, що Лужков може найближчим часом залишати посаду мера Москви. Видання припускає, що відставка пов"язана із призначенням його послом Росії в Україні.

Як повідомлялося, учора Независимая газета з посиланням на російське МЗС повідомила, що найближчим часом з України відкличуть посла РФ Віктора Черномирдіна та змінять іншою особою.

Нагадаємо, 11 травня мер Москви Юрій Лужков, виступаючи у Севастополі на концерті з нагоди 225-ї річниці заснування ЧФ РФ, заявив, що питання про Севастополь "залишилося невирішеним" і місто слід повернути Росії. Як наслідок СБУ заборонила Лужкову в"їзд на територію України.

За матеріалом: Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Черномирдіна замінить Лужков ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути