Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 15:46

ПР готова створити коаліцію з БЮТ, якщо Тимошенко вибачиться

Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Михайло Папієв не виключає переформатування коаліції, але найбільш вірогідним виходом з парламентської кризи вважає дострокові вибори.

Про це він повідомив у Брюсселі.

"Є два легітимні виходи: перший - це переформатування коаліції, а другий - позачергові вибори. Нам треба вибирати, яким шляхой йти", - сказав депутат.

Папієв не виключив створення нової коаліції - "коаліції здорового глузду". На думку депутата, в таку коаліцію можуть ввійти більшість депутатів від фракції "Наша Україна - Народна самооборона", фракції Блоку Литвина і Партії регіонів.

Кажучи про можливість створення коаліції між Партією регіонів і БЮТ, депутат відзначив, що теоретично такий варіант можливий.

"Просто практично представники Блоку Юлії Тимошенко, як і сама лідер блоку, вже стільки некоректних і несправедливих коментарів дали в адресу Партії регіонів, що якщо будуть зроблені публічні вибачення і люди зрозуміють, що в запалі наговорили зайвого, тоді цілком можна сідати за стіл переговорів", - сказав Папієв.

Разом з тим, на його думку, дострокові вибори вірогідніші, ніж переформатування коаліції.

"Скільки разів представники Партії регіонів говорили про необхідність зробити дієздатною Верховну раду, розглянути можливість широкої коаліції, а у відповідь ми чули: та ми з цими ніколи, та ну ви що! Тому я вірогіднішим вважаю проведення позачергових виборів", - сказав Папієв, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ПР готова створити коаліцію з БЮТ, якщо Тимошенко вибачиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути