Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 12:26

NBA: перший матч фінальної серії виграв "Бостон"

В ніч з 5 на 6 червня в чемпіонаті НБА стартувала фінальна серія. У першому матчі "Бостон Селтікс" на своєму майданчику обіграли "Лос-Анджелес Лейкерс" з рахунком 98:88.

Лідери команд Кевін Гарнетт і Кобі Брайант набрали по 24 очки.

Переломним в грі став момент в середині третьої чверті, коли центровий "Селтікс" Кендрік Перкінс, намагаючись блокувати кидок Кобі Брайанта, приземлився на гомілкостоп капітана "Бостона" форварда Пола Пірса. Того понесли з майданчика на руках, але після надання медичної допомоги Пірс приблизно через дві хвилини повернувся в гру під овації уболівальників, повідомляє Лента.Ру.

Саме Пірс завершив декілька атак "Бостона", який до кінця чверті створив відрив в чотири очки. У завершальній 12-хвилинці баскетболісти "Лейкерс" більшість атак завершили неточними кидками, і підсумковий відрив їх суперників в рахунку склав десять очок.

Наступна гра фіналу відбудеться в ніч з 8 на 9 червня також на майданчику "Селтікс". У нинішньому сезоні фінальна серія проходить у форматі 2-3-2, тобто після двох матчів на майданчику "Бостона" серія переїде до Лос-Анджелеса, а потім (якщо жодній з команд не вдасться в п"яти матчах взяти чотири перемоги) знов повернеться до Бостона.

Зараз ви читаєте новину «NBA: перший матч фінальної серії виграв "Бостон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути