Ексклюзиви
неділя, 01 червня 2008 11:33

У індійському аеропорту загинув український турист

Український турист Михайло Бершадський загинув під колесами автобуса в міжнародному аеропорту імені Індіри Ганді в Делі, повідомляє агентство РІА Новини з посиланням на представника аеропорту. Інцидент відбувся в 1:00 неділі.

Прибувши в аеропорт для вильоту на Україну, 56-річний Бершадський разом з сином вийшов з автобуса, щоб забрати багаж, проте другий автобус, що у цей момент під"їхав до аеропорту, несподівано рушив і збив його і ще трьох чоловік. Всі вони були доставлені в лікарню: двоє отримали легкі травми і відмовилися від госпіталізації, ще одна людина залишається під наглядом лікарів.

"Після проведення розтину ми в найкоротші терміни відправимо тіло українського пасажира на батьківщину у супроводі його сина", - заявив співбесідник. Він також повідомив, що водій автобуса був арештований, а з"ясуванням причин події займається поліція.

Як відзначає агентство, це вже другий подібний випадок в аеропорту Делі за останній тиждень. 25 травня співробітник авіакомпанії JetAirways загинув, після того, як на території аеропорту його збив санітарний автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «У індійському аеропорту загинув український турист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути