субота, 24 травня 2008 10:06

Демократичні сили обрали єдиного кандидата на посаду мера Києва

Демократичні сили обрали єдиного кандидата на посаду мера Києва
На мітингу на Софіївській площі від імені БЮТ та "Нашої України - Народної самооборони" рішення висунути Олександра Турчинова єдиним кандидатом на посаду мера Києва від демократичних сил проголосили Юлія Тимошенко і Юрій Луценко.

Висунути спільного кандидата, як повідомляє сайт БЮТ, демократичні сили вирішили "після проведення експертного дослідження, яке вказує на перемогу Олександра Турчинова".

Також було оголошено про підписання угоди про створення демократичної коаліції у Київській міській раді.

У присутності киян Юлія Тимошенко та Юрій Луценко підписали Угоду про створення коаліції демократичних сил у складі БЮТ та "Нашої України - Народної самооборони", де зокрема, визначено першочергові кроки коаліції у Київраді.

"Зараз прийшов час об"єднуватись справжнім демократам, і я вірю в те, що ми це робимо не даремно", - наголосила Юлія Тимошенко.

Натомість лідер Народної самооборони Юрій Луценко зазначив, що сума номерів політичних сил БЮТ та НУ-НС у виборчому бюлетені (номер 25 плюс номер 36) складає 61 відсоток. "Саме стільки голосів потрібно, щоб контролювати Київраду", - підкреслив він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Демократичні сили обрали єдиного кандидата на посаду мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути