Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 10:53

Путін розігнав власний секретаріат

Путін розігнав власний секретаріат
Володимир Путін вирішив зрадити традиціям і першим з російських прем`єрів відмовитися від власного секретаріату, пише Газета.ру.

Указ про ліквідацію відповідного інституту апаратної влади у четвер увечері був розміщений на офіційному сайті Білого дому. Секретаріати збереглися тільки у заступників голови і у керівника апарату уряду.

З цього дня функції секретаріату виконуватиме віце-прем`єр і глава апарату уряду Сергій Собянін. Він займатиметься забезпеченням роботи прем`єр-міністра: "складатиме графік прем`єра, забезпечуватиме надання йому проектів рішень і доручень, організовуватиме роботу з підготовки нарад, надаватиме необхідні прем`єрові РФ аналітичні і довідкові матеріали", буде займатися його листуванням.

При цьому права заміщати главу виконавчої влади Росії Собянін не одержав. Тимчасово заміщати Путіна, згідно з іншим розпорядженням прем`єра, буде перший віце-прем`єр Ігор Шувалов.

Зараз ви читаєте новину «Путін розігнав власний секретаріат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути