Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 16:26

Повєткін перед Кличко зустрінеться з одним із знаменитих боксерів

Визначений круг кандидатів в суперники обов"язкового претендента на титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі росіянина Олександра Повєткіна в наступному поєдинку 19 липня. Як повідомив його менеджер Володимир Хрюнов, суперником Повєткіна може стати хтось із знаменитих боксерів - американці Ріддік Боуї, Майкл Грант, поляк Анджей Голота або нігерієць Дункан Докиварі.

За словами Хрюнова, залишилися чотири кандидатури на роль опонента Повєткіна. З них лише у нігерійця Докиварі немає ніяких яскравих досягнень на професійному рингу. Троє останніх - Боуї, Грант і Голота в минулому десятиріччі входили в еліту найбільш престижної вагової категорії.

Об"єднують трійку кандидатів на бій з Повєткинім не тільки солідні послужні списки і великі габарити - всі вони зросом під два метри. І 40-річні Боуї з Голотой, і 35-річний Грант боксери прекрасні, але між тим, їх кращі поєдинки, мабуть, залишилися все-таки вже далеко позаду. Ріддік Боуї, наприклад, не виходив на ринг з 2005 року. Отже говорити, що вони не просто небезпечні, а смертельно небезпечні для росіянинва, який вже встиг довести, що він є один з найталановитіших суперважковаговиків, які з"явилися в боксі в останні півтора десятиліття, Олександра Повєткіна, було б перебільшенням.

Іладимир Хрюнов не збирався приховувати, що наступний бій 19 липня розглядається командою російського боксера насамперед як підготовчий до чемпіонського матчу, який, ймовірно, відбудеться вже цього року. У нім суперником Повєткіна повинен стати український боксер Володимир Кличко. Підбір же варіантів для липневого бою Олександра Повєткіна абсолютно не випадковий. Адже Кличко входить до числа найбільш габаритних майстів шкіряної рукавички. І відносно невисокому Повєткіну треба буде перевірити себе в поєдинку з кимось схожим на українця хоч би в плані фізичних параметрів.

"Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Повєткін перед Кличко зустрінеться з одним із знаменитих боксерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути