Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 14:27

Тимошенко відмовиться від своєї Конституції заради Портнова

Тимошенко відмовиться від своєї Конституції заради Портнова
Фракція БЮТ готова зняти питання про створення тимчасової спеціальної комісії з внесення змін до Конституції в обмін на розгляд питання про зміну керівництва Фонду держмайна.

Про це повідомив журналістам в четвер народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко, передає УНІАН.

В той же час, за його словами, фракція НУ-НС висуває як ультиматум не тільки зняття питання щодо ТСК, а й зняття кандидатури Андрія Портнова на посаду голови ФДМ та оприлюднення нової кандидатури.

"Ми погоджуємося зняти питання по ТСК, але не допустимо ревізії своїх кандидатур", - сказав він.

Писаренко зазначив, що НУ-НС не хоче навіть розглядати питання про звільнення з посади голови ФДМУ Валентини Семенюк-Самсоненко до того поки не буде названа нова кандидатура від БЮТ. "Але ми Портнова міняти не будемо", - сказав він.

Писаренко також повідомив, що БЮТ наполягатиме, аби питання про зміну керівництва ФДМ було розглянуто у четвер під час вечірнього пленарного засідання. Він нагадав, що о 14.00 з цього питання відбудеться Рада коаліції.

Водночас заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін підтвердив, що представники фракції НУ-НС вимагають назвати прізвище кандидата на посаду ФДМУ ще до звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду.

Він наголосив, що, "коли треба було голосувати за представників НУ-НС, то БЮТ не вимагав називати прізвище і їх погодити, але, на жаль, наші партнери це вимагають".

Кожем"якін наголосив, що на даний час кандидатура Андрія Портнова фракцією БЮТ не знімалася. Водночас він не виключив можливості, що після домовленостей із НУ-НС може бути запропонована інша кандидатура.

Депутат повідомив також, що на раді коаліції домовлено про голосування за програму приватизації та щодо змін до Митного кодексу, пишуть Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовиться від своєї Конституції заради Портнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути