Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 13:18

Другий півфінал "Євробачення" відбудеться сьогодні

Сьогодні в Бєлграді пройде другий і завершальний півфінал музичного конкурсу "Євробачення". За право виходу у фінал конкурсу боротимуться 19 виконавців, у тому числі Руслан Алехно, що представляє Білорусію, українка Ані Лорак, Діана Гурцькая, що представляє Грузію на "Євробаченні".

Переможець телепроекта "Народний артист-2" на "Євробаченні" виступить з композицією Hastalavista ("До побачення"), Лорак виконає пісню Філіпа Кіркорова ShadyLady ("Легковажна панночка"), а Діана Гурцькая - пісню Peacewillcome ("Мир прийде") Тіма Брендербурга і Карена Каваляна.

Також в другому півфіналі виступлять виконавці з Хорватії, Болгарії, Данії, Португалії, Македонії, Швейцарії, Кіпру, Латвії, Угорщини, Ісландії, Швеції, Туреччини, Чехії, Мальти і Литви.

За прогнозами букмекерів, фаворитами "Євробачення" стануть Швеція і Україна. За наслідками голосування журналістів в прес-центрі "Євробачення", трійка лідерів виглядає таким чином: Швеція, Україна і Туреччина, повідомляє Spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «Другий півфінал "Євробачення" відбудеться сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути