Ексклюзиви
вівторок, 13 травня 2008 17:38

Як швидко і ефективно позбутися прищів

Як швидко і ефективно позбутися прищів

Цибуля – це справді унікальний помічник при різних захворюваннях, джерело вітамінів і прекрасний косметолог. Давайте ж зупинимося на тих рецептах, які допоможуть зберегти здоров"я, бути красивими і привабливими, а також мати здорове волосся.

Якщо вас мучать набряки, то скористайтеся таким засобом: візьміть дві цибулини середніх розмірів і поріжте їх тоненькими скибочками. Залиште їх на ніч, щоб вони пустили сік, який слід зранку віджати і приймати натщесерце по дві чайні ложки.

Якщо ж вас мучать ячмені, нариви, прищі, спечіть в духовці цибулину, розріжте навпіл і в гарячому вигляді прикладайте половинки до запалених областей або накладіть на них пов"язку.

З цибулі і меду можна приготувати прекрасну маску для обличчя. Приготуйте цибульну кашку, натерши цибулю, додайте в неї таку ж кількість меду і накладіть на обличчя. Така маска освіжить колір обличчя і попередить передчасне утворення зморшок.

А якщо ж медово-цибульну суміш приймати по одній столовій ложці вранці і увечері, то ви позбавитеся недуги, пов"язаної із захворюванням судин головного мозку.

Стане в нагоді цибуля і при догляді за волоссям. Візьміть дві цибулини середньої величини і натріть їх на дрібній тертці, відіжміть через три шару марлі. Одержаним соком натріть голову і обмотайте целофаном і укутайте шерстяною хусткою. За годину змийте маску з волосся теплою водою. Курс такого лікування волосся складає місяць, двічі на тиждень.

А ось ще один рецепт проти випадання волосся, правда, без використання цибулі.

Візьміть двісті п"ятдесят грамів горілки, три стручки гіркого перцю і настоюйте протягом двадцяти одного дня. Цією настоянкою через день змащуйте коріння волосся з розрахунку одна чайна ложка на голову, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко і ефективно позбутися прищів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути