вівторок, 06 травня 2008 12:33

Хто хоче купити Одеський припортовий завод (Перелік підприємств)

Антимонопольний комітет України отримав 12 заявок на право придбання 99,52% акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ) від можливих майбутніх учасників приватизаційного конкурсу, повідомив перший заступник глави АМК Юрій Кравченко у вівторок.

"По частині заявок ми відкрили справи, оскільки ОПЗ займає монопольне положення на ринку перевалки аміаку" -- відзначив він.

За словами представника АМК, на кінець дня 5 травня комітет отримав заявки від компаній Orascom (Єгипет), YaraInternational (Норвегія), АТ "Нітроферт" (Естонія, підконтрольне GroupDF Дмитру Фірташу), ТОВ "Дев"ятий елемент", ТОВ "Азот-Сервіс", ВАТ Єврохім", ВАТ "Акрон" (всі - Росія).

Окрім цього, заявки направили українські компанії ВАТ "Азот" і ВАТ "Укрінвест", підконтрольні бізнесменові Олександру Ярославському, контрольоване співвласниками Приватбанку ВАТ "Дніпроазот", близьке бізнесменові Костянтину Жеваго ТОВ "Нафтохімімпекс" і маловідоме ТОВ "Нортіма".

Призначений урядом в.о. глави Фонду держмайна народний депутат від БЮТ Андрій Портнов повідомив, що прийом заявок на участь в конкурсі, проведення якого призначене на 20 травня, проводиться до 12 травня.

Він нагадав, що всього участю в конкурсі цікавилися 24 компанії.

Портнов спрогнозував, що в найближчий день почнеться перерахування застав від учасників конкурсу, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Хто хоче купити Одеський припортовий завод (Перелік підприємств)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути