Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2008 16:09

Жертвами циклону в М"янмі стали майже чотири тисячі людей

Число жертв циклону "Наргіс" в М"янмі досягло трьох тисяч 969 людей. Така інформація, як повідомляє AFP, була передана в понеділок по державному телебаченню країни. Також йшлося про те, що дійсне число жертв стихії може бути на декілька тисяч більше. Раніше повідомлялося лише про 351 загиблого.

В понеділок представник ООН Річард Хорсі заявив, що військовий режим М"янми прийме міжнародну допомогу. За словами Хорсі, уряд повідомив про 100 тисяч тих, що потребують даху лише на одному невеликому острові. Не дивлячись на ситуацію, що склалася, влада, як повідомляє Euronews, не мають наміру відмовлятися від проведення 10 травня референдуму за новою конституцією.

Циклон обрушився на М"янму увечері в п"ятницю в 220 кілометрах на південний схід від Янгона. У столиці були знеструмлені більшість будівель, порушений телефонний зв"язок. У ряді інших районів країни зафіксовані повені. Сотні тисяч людей залишилися без житла і чистої води. У п"яти областях був введений режим надзвичайного положення, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Жертвами циклону в М"янмі стали майже чотири тисячі людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути