Ексклюзиви
пʼятниця, 02 травня 2008 13:57

Портнов звинуватив Семенюк в афері на 100 мільйонів

Звільнена урядом з посади глави Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко не виключає, що архів Фонду можуть викрасти.

Про це вона заявила у четвер в інтерв"ю журналістам, повідомляє 5 канал.

"Для досягнення своєї мети будуть вчинятися будь-які дії. Саме головне - у багатьох олігархів труться руки для того, щоб знищити державний архів, а в тому архіві зазначені мільярди. В тому числі і контроль за інвест-зобов"язаннями", - сказала вона.

Водночас призначений урядом керівник Фонду Андрій Портнов відмовився коментувати закиди Семенюк про можливе зазіхання на архівні документи.

Натомість він заявив, що викрив аферу щодо зловживання службовим становищем.

"Мова йде сьогодні про те, щоб відволікти увагу від того, що нове керівництво ФДМУ тільки за декілька днів роботи вскрило найбільшу, безпрецедентну аферу з відмиванням державних коштів на суму 100 мільйонів гривень", - сказав він в ефірі 5 каналу.

"За підписом Валентини Петрівни Семенюк, яка спрямувала до державного підприємства "Укртелеком" письмову вимогу вона спрямувала 25 квітня. На протязі тижня заплатити 100 мільйонів гривень дніпропетровському підприємству і укласти контракт на нікому не потрібне обладнання", - стверджує Портнов, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Портнов звинуватив Семенюк в афері на 100 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути