неділя, 20 квітня 2008 11:44

Нужненко захистив титул "тимчасового" чемпіона світу

Нужненко захистив титул "тимчасового" чемпіона світу
Володар "тимчасового" титулу чемпіона WBA в напівсередній вазі (до 66,6 кг) Юрій Нужненко (27-0-1, 13 нокаутів) звів внічию поєдинок проти Ірвінга Гарсії (16-3-2, 8 нокаутів). Зустріч була зупинена після 10 раунду зважаючи на неможливість Нужненко продовжувати поєдинок через розсічення, отримані унаслідок ударів головою. У результаті бій був оцінений як нічийний: двоє суддів поставили рахунок 95-95, тоді як третій віддав перевагу українцеві 96-95.

Поєдинок проходив украй важко для Нужненко. Вже в третьому раунді на лобі Юрія відкрилось сильне розсічення, яке кровоточило весь поєдинок і заважало нормально бачити. Пізніше до нього приєдналося ще одне подібне пошкодження. Всього за зустріч рефері тричі просив лікаря оглянути Нужненко. Гарсія продемонстрував непогану швидкість і уміння працювати з дистанції, не підпускаючи супротивника на ближню дистанцію. Нужненко ж прагнув організувати претендентові постійний тиск.

У результаті пояс залишається у Юрія Нужненко, а Ірвінг Гарсія непогано з"їздив в Києві, не втративши авторитет, а лише придбавши. Що стосується підготовки Юрія до пуерторіканської манери і Мігелю Котто, то спаринг-партнер чемпіона світу показав, що нашому боксерові потрібно ще готуватися і готуватися.

boxnews.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Нужненко захистив титул "тимчасового" чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути