субота, 19 квітня 2008 12:54

В БЮТ знайшовся перший "зрадник" в ім"я Черновецького

В БЮТ знайшовся перший "зрадник" в ім"я Черновецького
Народний депутат від БЮТ Ігор Рибаков підтверджує, що проводив юридичні консультації із Секретаріатом Президента щодо виборів у Києві. Про це йдеться в його заяві.

"Минулого тижня у пресі було поширено заяву заступника голови Секретаріату Президента України Ігоря Пукшина про те, що "емісари" від Блоку Юлії Тимошенко пропонували йому організувати юридичну кампанію по зриву виборів у Києві", - нагадав він.

"У зв"язку з резонансом навколо цієї інформації, вважаю за необхідне повідомити, що дійсно я консультувався із Пукшиним щодо правових аспектів рішення Верховної Ради України призначити перевибори столичної влади", - заявляє Рибаков.

Причини своїх дій він пояснив тим, що не згодний з тим, у який спосіб, і на якій підставі Верховна Рада прийняла постанову про проведення виборів у Києві. "На моє глибоке переконання, правове обґрунтування цього кроку вельми сумнівне. По суті, парламент прийняв політичне рішення. Кожному більш-менш грамотному юристові зрозуміло, що ВР виносила свій вирок київському меру Черновецькому, не маючи для того достатніх, беззаперечних доказів", - йдеться в заяві.

"Було створено прецедент, коли людині інкримінувалися зловживання, не доведені належним чином і не підтверджені обвинувальними вироками судів. Людину, у даному випадку столичного мера, звинуватили у зловживаннях, але навіть не потрудилися зібрати достатню доказову базу. Виходить, міського голову звільнили ні за що", - вважає депутат.

За його словами, він не міг погодитися із таким підходом. "Саме тому я і звернувся до Пукшина з проханням про надання мені консультації щодо правових засобів реагування на постанову ВР. Ми докладно обговорили всі аспекти цієї справи. Під час нашої розмови, серед іншого, йшлося і про можливість судового оскарження рішення парламенту", - цитує заяву Українська правда.

Як повідомляв 4post, Голосіївський районний суд міста Києва повернув Блоку Юлії Тимошенко позовну заяву до заступника глави Секретаріату Президента Ігоря Пукшина, який минулого тижня заявив, що депутати БЮТ консультувалися з ним щодо зриву виборів, повідомляє 4post.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ знайшовся перший "зрадник" в ім"я Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути