Ексклюзиви
субота, 19 квітня 2008 11:42

В Ізраїлі розпочався міжнародний проект, присвячений жертвам Голодомору

В Ізраїлі стартував Міжнародний мистецький проект "Україна пам`ятає - світ визнає", присвячений вшануванню пам`яті жертв Голодомору 1932-33 років.

Як повідомили УНІАН в прес-службі Міністерства культури і туризму України, проект, який охопить 15 країн світу, організовано Міністерством при підтримці Міністерства закордонних справ України.

В повідомленні йдеться, що на прес-конференції в Посольстві України в Ізраїлі, присвяченій старту цього проекту, міністр культури і туризму Василь Вовкун, поет Дмитро Павличко, науковці-історики Юрій Шаповал, Геннадій Боряк та Володимир В"ятрович виклали ізраїльським журналістам історичні факти про те, як поступово і цілеспрямовано знищувалися мільйони українців.

В рамках акції в амфітеатрі міста Бат-Ям пролунала "Панахида за померлими з голоду" у виконанні Національної академічної хорової капели України "Думка" та Єрусалимського симфонічного оркестру. Також українське Посольство презентувало документальну виставку про трагедію Голодомору. На заході були присутні представники ізраїльського уряду, кнесету, дипломатичного корпусу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі розпочався міжнародний проект, присвячений жертвам Голодомору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути