Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 19:04

Кеньон: Шевченко підписав з "Челсі" новий контракт

Виконавчий директор "Челсі" Пітер Кеньон, який приїхав до Москви на презентацію Кубка РЖД, пообіцяв, що український форвард Андрій Шевченко залишиться в лондонському клубі. "Можу вас запевнити, що Андрій не перейде до "Мілана", а гратиме в "Челсі" і далі, - сказав Кеньон. - Він вже підписав новий контракт з нашою командою".

Представник "Мілана" Віторіо Ментана, який також прибув в столицю Росії, заявив, що замість Андрія його клуб має намір придбати нападаючого "Барселони" Тьєррі Анрі.

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко має намір залишити лондонський "Челсі" після закінчення сезону і повернутися до "Мілана". Шевченко нібито заявив власникові "Челсі" Роману Абрамовичу, що він ситий по горло недооцінкою його можливостей і перебуванням на лавці запасних.

Проте, сам українець недавно заявив, що залишиться в лондонському клубі. На питання про те, з чим зв"язує своє найближче майбутнє Шевченко, українець відповів: "Воно пов"язане з Челсі. У мене є контракт, який я повинен виконувати. Сьогодні про зміну клубу немає сенсу говорити".

За інформацією Gazzetta dello Sport, повернення Андрія Шевченка повинне було обійтися Россонері в 10 млн євро, що в 4 з половиною рази менше суми (45 млн євро), за яку "Мілан" відправив капітана збірної України до "Челсі". Проте сторони так і не домовилися.

Тиждень тому віце-президент "Мілана" Адріано Галліані стверджував, що Андрій Шевченко на 180 відсотків з двохсот можливих одягне футболку "Мілана" влітку, а 13 квітня український тижневик "Футбол" написав про те, що Андрій Шевченко нібито повертається з лондонського "Челсі" до "Мілана" на правах оренди. Строк оренди розрахований на один рік. Проте, наставник лондонського клубу Аврам Грант заявив в пресі, що українець не залишить його команду.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Кеньон: Шевченко підписав з "Челсі" новий контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути