Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 16:49

Азаров підтвердив, що йде у відставку

Азаров підтвердив, що йде у відставку
На з`їзді Партії регіонів буде прийнято зміни в структурі керівництва партії. Про це повідомив в інтерв`ю журналістам народний депутат України, голова Політради Партії регіонів Микола Азаров.

Зокрема, за словами Азарова, можливе об`єднання посад голови партії і голови Політради партії. Він відзначив, що підготовлено відповідні зміни до статуту партії. Азаров наголосив, що, по суті, голова партії завжди веде засідання Політради і керує нею. "А мені знайдеться, чим зайнятися в партії", - сказав він.

За його словами, зміни в структурі керівництва Партії регіонів пов`язані із ситуацією в країні, коли "ми втягнулися після указу Президента про розпуск парламенту в смугу нестабільності". Як сказав Азаров, практично керівництво партії одночасно має бути діючим штабом виборчої кампанії. "Це не наша ініціатива, це не наш проект, але ми повинні бути готові, щоб партія займалася виборчою кампанією", - наголосив Азаров.

Крім того, коментуючи причини проведення з`їзду в закритому режимі, Азаров пояснив це тим, що його проведення планувалося в палаці "Україна", а проходитиме він у Жовтневому палаці: "Швидше за все, немає можливості для присутності всіх журналістів у залі". Водночас Азаров висловив переконання, що це не завадить спілкуванню журналістів з делегатами з`їзду і з керівництвом партії.

Раніше джерела в ПР повідомляли, що на з"їзді швидше за все виникне дискусія через можливу відставку Миколи Азарова з поста керівника політради і Володимира Рибака - з поста глави виконкому.

З`їзд Партії регіонів заплановано на суботу, 19 квітня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азаров підтвердив, що йде у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути