Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 18:18

У катастрофі літака в Конго загинули 83 пасажири і члени екіпажа

При аварії пасажирського літака DС-9 в місті Гома в Конго вижили як мінімум десять людей, повідомляє Associated Press. Зі свого боку, AFP повідомляє про шістьох уцілілих.

Представник місцевої влади розповів, що людей витягували з-під уламків літака і відправили до лікарні. На даний момент повідомляється, що при падінні загинули 83 пасажири і члени екіпажа.

Літак DС-9, що належить авіакомпанії Hewa Bora, зазнав аварії при зльоті з аеропорту Гоми. Він виконував рейс в столицю країни Кіншасу. За інформацією AFP, аварія сталась близько 14:30 за місцевим часом (15:30 за київським).

Впавши на землю, літак загорівся, повідомив представник аеропорту. На місце аварії були відправлені пожежні команди місії ООН в Конго.

За останній рік це вже восьмий випадок падіння літака в Конго. Один з літаків впав у в густонаселеному передмісті Кіншаси. Катастрофа, в якій загинули 50 чоловік, відбулася четвертого жовтня 2007 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У катастрофі літака в Конго загинули 83 пасажири і члени екіпажа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути