неділя, 13 квітня 2008 10:12

Богатирьова зізналася, що проводить політику регіоналів

Член Політвиконкому Партії регіонів, голова Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова заявляє, що її посада дає змогу проводити в РНБО політику Партії регіонів.

Про це вона сказала, виступаючи в Донецьку на XVII конференції Донецького обласного відділення Партії регіонів.

За словами Богатирьової, для неї демократія в Партії регіонів, - це "перш за все, можливість бути незалежною щодо найголовнішої лінії долі кожної людини – від духовної, до економічної свободи".

"І саме це, я вважаю, дає мені змогу сьогодні проводити політику нашої партії на тому місці, на якому я перебуваю", - наголосила вона, пояснивши: "Тому що Рада національної безпеки - це орган якоюсь мірою опозиційний до будь-якого уряду, саме з цього майданчика можна створити можливості знайти здатність, переконати владу прислухатись до опозиції і знайти правильний шлях руху".

"Думаю, що ті важелі і можливості, які сьогодні є у мене на посаді секретаря РНБО, дадуть мені змогу зробити нашу політику збалансованішою, прагматичнішою і створить умови, для ухвалення точних і зважених державних рішень", - підсумувала Богатирьова. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова зізналася, що проводить політику регіоналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути