Ексклюзиви
субота, 05 квітня 2008 09:28

"Скоро Ющенко почує, хто такий Медведчук"

Перший заступник голови Соціал-демократичної партії України (об"єднаної) Ігор Шурма обурений ставленням глави Секретаріату Президента Віктора Балоги до своїх колишніх однопартійців.

Як повідомили УНІАН у прес-службі СДПУ(о), про це він сказав вчора в коментарі журналістам. (Балога був членом політбюро СДПУ(о) і очолював партійну організацію в Закарпатській області).

"Перед тим, як когось вчити, що потрібно зробити, Балога мусить показати приклад власним вчинком - написати заяву і піти у відставку", - сказав Шурма, додавши, водночас, що "Балога як ніхто інший добре знає, що колишніх есдеків не буває".

Також Шурма висловив переконання, що "скоро Президент Ющенко почує, хто такий Медведчук, і знатиме, чим він займається…".

За його словами, Медведчук "сьогодні як ніколи перебуває у хорошому політичному тонусі та продуктивно працює для України".

Шурма також поінформував, що "усі політичні сили пропонували Медведчуку співпрацю". "Зокрема, від президентського оточення була пропозиція очолити Раду національної безпеки і оборони", - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 4 квітня, глава Секретаріату Президента розкритикував реакцію прем"єр-міністра на закиди щодо кадрової політики уряду. За словами Балоги, відповідь Юлії Тимошенко на зауваження Президента щодо перебування на посадах в уряді соратників екс-голови колишньої Адміністрації Президента Леоніда Кучми Віктора Медведчука свідчить про її тісні зв"язки з Медведчуком. Тому глава Секретаріату вважає, що "тільки БЮТ може взяти у свої ряди соратників Медведчука, відомих своєю запопадливістю в утвердженні й популяризації авторитаризму".

Раніше Президент закликав уряд проводити кадрові призначення відповідно до духу коаліційної угоди.

У свою чергу Тимошенко вважає некоректним втручання Президента і його Секретаріату в кадрову політику Кабінету Міністрів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Скоро Ющенко почує, хто такий Медведчук"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути