субота, 22 березня 2008 17:37

Підлеглих Луценка чекають масові звільнення

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко обіцяє звільняти керівників Державтоінспекції, якщо спостерігатиметься зростання ДТП, особливо з тяжкими наслідками.

"Якщо в будь-якому регіоні буде збільшення ДТП… Також начальника ДАІ там не буде", - сказав Луценко на прес-конференції в Вінниці.

Він також поінформував, що найближчим часом розпочнеться "комплексне відпрацювання МРЕВ". При цьому міністр запевнив, що в разі виявлення незаконної реєстрації автомобілів, також будуть застосовуватися суворі кадрові висновки.

Міністр також обіцяє звільняти з посад правоохоронців за приховування справ. "Якщо в будь-якій області буде знайдено більше 10 прихованих справ, постраждає начальник УВС і начальник штабу. Якщо їх буде понад 50 – пишіть заяву", - сказав Луценко.

Він також заявив, що готовий ліквідувати службу внутрішньої безпеки в регіонах, якщо не буде результату боротьби з корупцією в міліцейських лавах.

За словами Луценка, на нещодавно проведеній нараді зі співробітниками служби внутрішньої безпеки він поставив умову: "якщо до 15 квітня не буде результату по боротьбі з корупцією, я скорочу штат співробітників ВБ в регіонах, а найкращих переведу до Києва".

При цьому він додав, що перебуваючи в Києві співробітники внутрішньої безпеки виїжджатимуть в регіони з негласними місіями, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Підлеглих Луценка чекають масові звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути