пʼятниця, 21 березня 2008 10:03

Сьогодні колишня дружина Ніколя Саркозі вийде заміж

Святкування з нагоди весілля колишньої дружини французького президента Ніколя Саркозі Сесілії Сіганер-Альбеніц почнуться у п"ятницю у будинку її жениха Рішара Аттіаса у місті Грінвіч, штат Коннектикут, неподалік Нью-Йорка, повідомляють французькі ЗМІ.

Святкування цього весілля триватиме три дні. Гості, в основному європейські, почнуть прибувати у п"ятницю.

Також розповідається про невеликий скандал, що передував весіллю. Про одруження колишньої дружини Саркозі повідомив близько місяця тому в комюніке італійський дім моди "Версаче", який повинен був підготувати костюми молодят. Проте, схоже, він не отримував дозволу на це від, так що постало навіть питання про зміну модельєра. Проте скандал був зам"ятий, і пара на весіллі носитиме "Версаче".

Сесілію і Аттіаса, який спеціалізується на політичному піарі, пов"язують давні відносини. Ще у травні 2005 року Сесілія залишила Саркозі і вісім місяців провела у США, проте пізніше повернулася до чоловіка, що розпочав боротьбу за пост глави французької держави.

Примирення тоді виявилося недовгим, і восени 2007 року подружжя офіційно розірвало шлюб, у якому провело 11 років. У них є син Луї, крім того, у Саркозі ще двоє синів від першого шлюбу, а у Сесілії - дві дочки, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні колишня дружина Ніколя Саркозі вийде заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути