Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 13:19

Комуністи готові допомогти Тимошенко ліквідувати президента

Комуністи готові допомогти Тимошенко ліквідувати президента
"Якщо це не гра з боку Тимошенко в протистоянні з Президентом, то ми, в принципі, зможемо протягом декількох місяців внести зміни до Конституції. Принаймні, голосів комуністів, Партії регіонів, Тимошенко і блоку Литвина для цього вистачить".

Про це заявив народний депутат від Комуністичної партії Олександр Голуб, коментуючи заяву прем"єр-міністра Юлії Тимошенко щодо необхідних змін в Конституцію, які передбачатимуть перетворення України на парламентську республіку.

"Комуністична партія ще рік тому пропонувала подібний законопроект. Абсолютно очевидно, що інститут президента себе не виправдав, і він фактично є джерелом корупції і нестабільності в країні, і ми вважаємо, що парламентська республіка - це демократичніше керівництво, оскільки саме парламент представляють більшість політичних сил, напрямів і партій. Він формує уряд і стежить за його діяльністю. Це наша позиція, і ми дуже раді, що до нас приєдналася пані Тимошенко", - резюмував нардеп.

На уточнююче питання про те, чи підтримають ініціативу Тимошенко її партнери по коаліції, нардеп сказав, що "не повністю, але підтримка серед блоку НУ-НС у Юлії Тимошенко, безумовно, є", повідомляє ИМК.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи готові допомогти Тимошенко ліквідувати президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути