Ексклюзиви
понеділок, 10 березня 2008 12:41

Тимошенко знову їде до Брюсселя

Тимошенко знову їде до Брюсселя
Прем"єр Юлія Тимошенко у понеділок відвідає Брюссель, де зустрінеться із представниками європейського бізнесу та політикуму.

Як повідомляє радіо "Свобода", Тимошенко також виступить із доповіддю-презентацією. Мета виступу - зацікавити європейських бізнесменів українським ринком.

Прем"єр братиме участь у конференції, яка проходитиме у "Еґмонті" - Королівському Інституті Міжнародних відносин. Вона має намір виступити із доповіддю про програму уряду на 2008 рік, приватизацію та нові можливості для євроінвестицій з огляду на проект створення Зони вільної торгівлі між ЄС та Україною.

Голова наукової ради інституту "Еґмонт" та віце-президент європейського енергетичного гіганта "Суез-Трактабель" Етьєн Д"авіньйон, який головуватиме на конференції, в інтерв"ю радіо "Свобода" зазначив: "Ми маємо намір презентувати економічну стратегію України та її теперішні відносини з країнами Європи. Це робитиметься для того, щоб політично та економічно зацікавити Україною європейських партнерів".

Як повідомила радіо голова секретаріату Бізнес-ради ЄС-Україна Алла Граждан, конференція має намітити, по-перше, шляхи стимулювання торгівлі й інвестиційної діяльності між ЄС і Україною. А по-друге, визначити напрямки сприяння компаніям у розширенні їх комерційних можливостей.

Очікується також, що у вівторок український прем"єр головуватиме на Дванадцятому засіданні Ради з питань співробітництва між Україною та ЄС. У неї також запланована зустріч із генеральним секретарем Ради міністрів ЄС, Верховним представником ЄС з питань Спільної зовнішньої та безпекової політики Хав"єром Соланою.

Як повідомлялося, минулого разу Тимошенко відвідала Брюссель кілька днів тому, коли брала участь у конференції "Жінки – стабілізуючи небезпечний світ". Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову їде до Брюсселя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути