Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 13:07

Блохін отримуватиме рекордну для російського футболу зарплату

Блохін отримуватиме рекордну для російського футболу зарплату
Новий головний тренер "Москви" Олег Блохін отримуватиме рекордну для російського футболу зарплату. Офіційний оклад Олега Володимировича становитиме 450 тисяч доларів на місяць.

Рішення виплачувати українському фахівцеві цю астрономічну суму було ухвалене під час зустрічі генерального директора "Москви" Юрія Бєлоуса з власниками команди, яка відбулася минулого тижня. Саме під час цієї зустрічі був остаточно затверджений клубний бюджет на найближчий сезон.

"Таким чином, Олег Володимирович став найбільш високооплачуваним тренером російської прем"єр-ліги, - розповів співрозмовник. - Але, обгрунтувавши заявлений бюджет, генеральний директор "Москви" Юрій Бєлоус переконав спонсорів, що витрати себе окуплять, оскільки кваліфікація Блохіна дозволяє клубу ставити перед собою найвищі цілі. Український фахівець, у свою чергу, взяв на себе відповідальність за потрапляння за підсумками чемпіонату в трійку призерів. Це дозволить клубу наступного року взяти участь в Лізі чемпіонів. Будь-який інший результат в майбутній першості буде розцінений як провал".

Що стосується помічників 55-річного українця Андрія Баля і Олега Кузнєцова, то вони отримуватимуть значно менше. Річна зарплата першого становитиме 240 тисяч доларів, а другого - 210. Для порівняння зазначимо, що заробітна плата звільненого минулого року Леоніда Слуцького не перевищувала 20 тисяч доларів на місяць.

"При укладанні контракту з "Москвою" ми, природно, домовилися не розголошувати його фінансову сторону, - сказав агент українського тренера Шандор Варга, який зараз знаходиться з Блохіним в Австрії. - Але подумайте самі: минулого року 2Москва" зайняла в чемпіонаті четверте місце і грала у фіналі Кубка, а в цьому ставить перед собою ще більш амбітні завдання. Керівництво "городян" чудово розуміє, що людині, здатній їх вирішити, потрібно платити хороші гроші. До речі, я вважаю, що мій підопічний входить до числа провідних тренерів світу. А робота таких фахівців завжди щедро оплачується".

Твой ДЕНЬ
Зараз ви читаєте новину «Блохін отримуватиме рекордну для російського футболу зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути