понеділок, 03 березня 2008 16:25

"Регіони" пообіцяли не блокувати Раду

"Регіони" пообіцяли не блокувати Раду
Партія регіонів не має наміру завтра блокувати роботу Верховної Ради. Про це заявила депутат від Партії регіонів Ганна Герман перед початком засідання фракції.

Вона також розповіла, які питання обговорюватимуться на сьогоднішньому засіданні фракції Партії регіонів.

Говорячи про питання НАТО, вона зазначила, що фракція наполягає на варіанті постанови, який був узгоджений робочою групою. Також Герман повідомила, що Партія регіонів буде вимагати, щоб першим питанням порядку денного завтра було голосування постанови щодо НАТО.

Усі інші питання порядку денного будуть узгоджуватися з іншими політичними силами. Також нардеп повідомила, що Партія регіонів відсунула ідею щодо проведення референдуму з будь-яких питань співробітництва України з НАТО.

Також Герман, відповідаючи на запитання, чи відбудеться сьогодні засідання погоджувальної ради, відповіла: "я знаю, що діалог триває, і до завтрашнього ранку буде прийнято рішення".

Нагадаємо, сьогодні після зустрічі лідерів фракцій з головою ВР Арсенієм Яценюком, лідери фракцій БЮТ та НУ-НС заявили про "відхід фракції Партії регіонів від компромісу", досягнутого раніше щодо проекту постанови щодо НАТО. Також, за їхніми словами, Партія регіонів вимагає референдуму з будь-яких питань щодо співробітництва України і НАТО, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" пообіцяли не блокувати Раду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути