Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 13:01

Ахметов зводив свого "засекреченого" сина на футбол (ФОТО)
5

У неділю, 24 лютого, народний депутат України від Партії регіонів Рінат Ахметов привів свого молодшого сина Алміра, 10 років, на відкрите тренування ФК "Шахтар" на спортивно-тренувальній базі "Кірша" в Донецьку. Зазначимо, що Ахметов-молодший дуже рідко потрапляє в об"єктиви фотокамер.

Основу учбово-тренувального заняття склав матч з дублюючим складом луганської "Зорі". Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь ФК "Шахтар".

Подробиці життя дітей найвпливовішого бізнесмена і політика практично закриті для громадськості. Про спадкоємців найбільшого статку в Україні відомо зовсім мало, особливо це стосується молодшого сина.

У пресі Алмір поки що відзначився лише тим, що 2004-го року на регіональному турнірі у Донецьку отримав жовтий пояс з карате. За словами батька, хлопчик найбільше захоплюється комп"ютерами і футболом.

Старший син Дамір, 19 років, любить футбол, але потрапити до батькового футбольного клубу йому перешкодив сам Ахметов-старший. Як тільки Рінат Леонідович дізнався, що Дамір записався у футбольну школу "Шахтаря", одразу ж його звідти вигнав. Мовляв, нічого "садити на шпагат тренера" і ставити його перед вибором: узяти в команду "Батькового синочка" або просто талановитого футболіста. Вдома через це стався грандіозний скандал, навіть мама заступилась за сина. Проте останнє слово все ж таки було за главою сім"ї. Дамір дуже образився, але проти волі батька не пішов.

За словами донецьких журналістів, Дамір не був помічений у скандалах, на публіці з"являвся рідко, разом з Ахметов бував на футбольних матчах "Шахтаря". За деякими відомостями, зараз він вчиться в Англії.

Також 2007 року хлопець став третім найбажанішим нареченим в Україні у рейтингу журналу "Фокус".

Фото УНІАН

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ахметов зводив свого "засекреченого" сина на футбол (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути