середа, 20 лютого 2008 13:57

Експерти УЄФА неприємно здивовані безсистемністю підготовки до Євро-2012

Експерти УЄФА неприємно здивовані безсистемністю підготовки до Євро-2012
Як відомо, позавчора до України прибула група експертів УЄФА зі стадіонів, яка ознайомилася з ходом підготовки країни до Євро-2012.

Щоб провести футбольний чемпіонат на належному рівні українська влада повинна чітко визначити головну координаційну структуру, яка візьме на себе повну відповідальність за підготовку до турніру - таку пораду дав представник Федерації футболу Австрії Віллі Руттештайнер, знаходячись в Києві.

Він вважає, що Україні, щоб встигнути гідно підготуватися до Євро-2012, слід діяти системно.

На думку Руттештайнера, нашій країні слід запозичити досвід країн-сусідів - наприклад, підготовку до футбольного чемпіонату в Австрії, яка прийматиме Євро-2008, здійснюють три основні структури, які діють координовано.

Тим часом у технічного директора головного стадіону Португалії Жітессе Арквіссанддаса викликає неспокій рівень обслуговування майбутніх гостей Євро-2012.

"Є ще чотири роки для підготовки. Але якщо не буде чіткого розподілу повноважень, буде складно подолати труднощі", - переконаний Арквіссанддас.

На його думку, почати Україні слід з реформи готельного господарства і транспортної системи. Втім, пріоритетом все ж таки повинне стати зведення нових стадіонів.

Подробности
Зараз ви читаєте новину «Експерти УЄФА неприємно здивовані безсистемністю підготовки до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути