Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 17:24

Ющенко: 22 лютого буде готовий реєстр об"єктів до Євро-2012

Ющенко: 22 лютого буде готовий реєстр об"єктів до Євро-2012
Президент України Віктор Ющенко заявив, що на цьому тижні буде готів реєстр об"єктів, що потрібно побудувати до фінальної частини Євро-2012.

- Уже сьогодні, 19 февраля, ми закінчуємо планування і у п"ятницю, 22 лютого, країна буде мати повний реєстр об"єктів, спортивного і туристичного значення, котрі потрібно завершити до 2012 року, - заявив  Ющенко.

За його словами, пріоритетною стане підготовка спортивних об"єктів, велика увага буде приділена інфраструктурі доріг - щоб уболівальники легко могли потрапити в будь-які українські міста, де будуть проходити матчі чемпіонату.

- Ми й так втратили забагато часу, тому треба швидко братись за справу. Думаю, що всім прекрасно зрозуміло - якщо у нас відберуть Євро-2012, то це буде величезний удар по іміджу України. Дуже сподіваюсь, що до цього справа не дійде, - резюмував Віктор Ющенко.

Президент також повідомив, що сьогодні відкривається швидкісна дорога Дніпропетровськ-Харків і він візьме участь у її відкритті.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: 22 лютого буде готовий реєстр об"єктів до Євро-2012 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути