Ексклюзиви
вівторок, 29 серпня 2006 11:24

Генпрокуратура проведе нову експертизу у справі Чорновола

 

Генеральна прокуратура України проводить нову експертизу в справі загибелі видатного державного і громадського діяча В"ячеслава Чорновола. Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

Там стверджують, що справу поновили ще рік тому, а зараз відбувається повторна експертиза, результати якої будуть найближчим часом. Лише після цього Генпрокуратура ухвалить рішення про передачу документів до суду.

Голова Народного руху України В"ячеслав Чорновіл і його водій загинули в автокатастрофі на трасі Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року. Автомобіль Чорновола зіткнувся з КамАЗом, який розвертався на дорозі.

Юрій Кравченко, який тоді очолював Міністерство внутрішніх справ, не дочекавшись попередніх результатів слідства, оголосив, що це була звичайна ДТП, версія замаху на життя Чорновола тоді не розглядалася. Водночас соратники Чорновола вважають його загибель політичним убивством, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура проведе нову експертизу у справі Чорновола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути